En voor je t weet zijn alle puppen uitgevlogen. De een iets eerder dan de ander ivm vaccinaties voor de puppen die naar t buitenland zijn verhuisd. Maar ze hebben allemaal een goed huisje gevonden en op de groepsapp zijn alweer heel wat avonturen langsgekomen. Wij hopen dat er nog meer foto's en filmpjes in de app komen ook van alle andere puppen uit de eerdere nesten.

In de laatste week dat we allemaal nog samen waren is er een foto reeks gemaakt waar hele leuke foto's van ons zaten.

En ja ook al waren we maar met 7 er staan 9 foto's in deze map omdat er gewoon geen keuze gemaakt kon worden uit de laatste 9 foto's 

Week 8

Voor je t weet zijn we alweer 8 weken oud. 

Bijna mogen we naar de nieuwe baasjes. Maar eerst nog de nestcontrole.

Na alle regen werd het ineens heel koud maar we wilde toch graag buiten spelen zeker toen het ook nog eens ging sneeuwen. Wat een feest dat witte spul.

Week 7

In het begin van deze week hebben we kennis gemaakt met de dierenarts. Deze heeft ons helemaal nagekeken en gezond verklaard.

We moesten in een bench in de auto en vonden het spannend maar ook leuk.

Ook zijn we na t buiten spelen met de waterblazer drooggeblazen.

Week 6

Het leren eten van harde brokjes als vanzelf. Uiteraard willen we er nog steeds vlees bij. We willen ook steeds meer ruimte om te kunnen spelen. Het liefste als het vies en nat weer is. Dat is geen probleem want dat hebben we genoeg gehad. Meer hierover de volgende keer.

Week 5

Het leven van een pup zit vol verassingen. Zo heb je geleerd dat je een tong hebt om uit een bakje melk te drinken vervolgens een nieuwe smaak van vlees om op te eten en dan ook nog een smaak van gewelde brokjes te leren kennen. 

En dan heb je dat allemaal geleerd en kom je erachter dat de wereld nog veel groter is en mag je met lekker weer naar buiten

De 4e week

Het gaat ineens heel hard. De puppen zijn voor de 2e keer ontwormt, ze eten vlees en drinken melk uit een schaal.

Ze gaan steeds verder hun wereld ontdekken door met speeltjes te spelen en voorzichtig zelf de grotere wereld buiten de kist te ontdekken

De 3e week.

Wat groeien ze toch snel. Oogjes zijn nu goed open. De puppen reageren op geluid, op beweging in de kist en beginnen te spelen met elkaar.

Ook de tandjes zijn door en hebben ze hun 1e hapje vlees bij aanvang van de 4e week naar binnen gewerkt.

De 2e week.

Af en toe een flesje. Aan het einde van deze week nageltjes knippen en ontwormen. En de oogjes gaan open de meeste pupjes reageren op klappen in de handen dus de oortjes werken ook al.

De 1e week is omgevlogen.

De puppy's zijn er 5 reutjes en 2 teefjes. Ze maken het allemaal goed