Ayla van de Grascorner is bij ons gebleven.

Alle puppy's zijn bij hun nieuwe baasjes en het gaat goed met ze.

We zijn alweer 8 weken oud. Over 1 week gaan we naar onze nieuwe baasjes.

Vandaag zijn we 7 weken. We hebben deze week aan het riempje, begeleid door Akira en Dylan,onze eerste wandeling gemaakt aan de riem. Het was best wel spannend.

Ook hebben we deze week de nestcontrole gehad. De controle verliep zonder problemen. Voor sommige van ons was het zeker zo spannend als de eerste wandeling maar we zien er knap uit.

Pasen 2020

We zijn 6 weken oud. Dylan moest nodig, na een grondige wasbeurt, uitgeblazen worden. Meteen een beetje extra aandacht voor de man van de honden familie en de gelegenheid om alle puppen te laten wennen aan de waterblazer.

Ook hebben we onze eerste regenbui meegemaakt. Na even wennen grote pret gehad in de regen.

Zaterdagmiddag bijna 6 weken moe van het spelen en de vele indrukken door alle leuke attributen die Judith, baasje van Mila      (Angel) en eigenaar van kynomassage , heeft meegenomen. Op fb staat ook een leuk filmpje en hieronder de foto's.

Judith bedankt voor het mogen lenen van deze attributen en de foto's. 

Op 09-04-2020 hebben we ons eerste tripje in de auto gehad.

Vanwege het Corona virus moesten we naar Nijmegen voor het chippen en DNA controle.

Niemand is ziek geworden en we hebben het heen en terug droog en schoon gehouden.

Na het avontuur van het chippen en DNA afname mochten we vandaag,10-04-2020, met z'n allen naar de dierenarts. Ook nu weer vanwege t corona virus ging het anders dan anders.
Een lieve assistente kwam ons een voor een bij de auto halen. Bij de dierenarts zijn we helemaal nagekeken en hebben we onze eerste vaccinatie gehad.
Alles is gecontroleerd en de dierenarts was heel tevreden. Tandjes, hart, longen, pootjes en knieën, oogleden enz. Alles was goed.
Hieronder ziet u de foto's van toen we in de auto zaten en bij de dierenarts.

Na de eerste stapjes buiten in een afgeschermde ruimte zijn we, inmiddels, 5 weken oud ook voor t eerst op het gras geweest. We hebben met mamma gespeeld en op het gras uit onze bakjes mogen eten.

Wat gaat t toch allemaal snel. De 4e week. Inmiddels zijn we al overgestapt van melk naar geweekte brokjes met vlees ook proberen we af en toe te knabbelen aan de brokjes en drinken we wat water. Het bezoek komt ons knuffelen, ook Dylan word niet vergeten.

Onder toezicht van Akira is ook het buitenverblijf gemaakt deze week. Dus we hebben ook buiten gegeten.

Ook in de 4e week is het weer tijd om de nageltjes te knippen en te ontwormen.

Eerste kennismaking met een grote beer.

Week 3. We beginnen te lopen, passen niet meer in een mand tijdens het verschonen van de kist. De oren en ogen zijn open.

En alweer een weekje verder. Week 2 we groeien flink door. Oogjes open. Ontwormen nageltjes knippen en voor het eerst wat melk van een schaaltje proberen te likken

De eerste week. Puppen en mams doen het goed. 

Eerste dagen:

Op 01-03-2020 zijn de puppen van Akira vom Münsterland en Enzo vom Graf Toggenburg  geboren.

Het zijn 5 reuen en 4 teefjes.